Skip to content

Xcaret Mexikos reseguide

Xcaret är ett idylliskt läge strax söder om orten Playa del Carmen på Mexikos Riviera Maya och mindre än en timme från Cancuns internationella flygplats. Längs Riviera Maya runt Xcaret finns det lyxorter, traditionella mexikanska byar och fantastiska vita sandstränder.

Besökare kan också åka dykning, snorkla, ponnitrekking och ridning i parken. Parken har också ett sandstrandområde, sjöar, laguner, floder, underjordiska grottor och frodig tropisk djungel att utforska.

På natten erbjuder parken föreställningar av ett forntida Maya-bollspel och en traditionell mexikansk sång- och dansshow i utomhustheatern.

Dykning, snorkling, snuba (en kombination av dykning och snorkling) och havsvandringar (vandring under vattnet) erbjuds i Xcaret. Besökare kan simma i det vackra varma Karibiska havet, i sötvattenslagunerna, vid inre cenoter och till och med i undervattensgrottorna. Interaktiva hajturer och forsränning är tillgängliga för mer äventyrliga besökare som letar efter spänning.

Xcarets viktigaste turistsäsong börjar i november när orten ser 6 soltimmar om dagen och åtnjuter temperaturer runt 30C-märket.

Comments (1) for post “Xcaret Mexikos reseguide”

Lämna ett svar

SidebarComments (1)